המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת המלית: מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.
שמים את כל חומרי הבצק במיקסר, ולשים כ-10 דקות. מוסיפים את המלח לקראת סוף הלישה.
מתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח במקום חמים.
הכנת המלית: מבשלים את חומרי המלית 10 דקות על הגז.
מתפיחים לשעה, עד להכפלת הנפח במקום חמים ומכוסה.
מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן גדול בעובי ס"מ על משטח מקומח.
מורחים את מילוי התמרים מגלגלים לגלילה.
מתפיחים כשעה.
מורחים ביצה טרופה. ואופים בחום של 180 מעלות 20 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0