להוציא את הביצים מהמקרר ולתת להם להגיע לטמפרטורת החדר.
שלב 2
0 דקות
שוטפים היטב את התפוז אך לא מקלפים אותו. מסירים את שני קצות התפוז. חוצים את התפוז לאורכו ומסלקים את החלק המרכזי, הלבן (למנוע מרירות). חותכים כל חצי תפוז למשולשים בינוניים ומסלקים גרעינים.
שלב 3
0 דקות
שמים הכל במעבד מזון ומפעילים לדקה, או עד שהתפוז וקליפתו נקצצים לגמרי ומתקבלת מחית אחידה.
שלב 4
0 דקות
במערבל מקציפים את השמן קנולה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף. מוסיפים את תמצית הוניל ומחית התפוז. לבסוף מוסיפים לסירוגין את הקמח המלא, אבקת האפייה ומיץ התפוזים.
שלב 5
0 דקות
מערבלים ביחד עד שנוצרת תערובת אחידה. בסוף מוסיפים את האגוזים והצימוקים.
שלב 6
0 דקות
את הבלילה שמים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור בחום 180 למשך כ-40-50 דקות, או עד שגפרור יוצא יבש.
שלב 7
20 דקות
מצננים את העוגה בתבנית כ-20 דקות. אפשר לפזר על העוגה אבקת סוכר.
*ניתן להמיר את קמח הכוסמין המלא בקמח חיטה מלא. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
להוציא את הביצים מהמקרר ולתת להם להגיע לטמפרטורת החדר.
שלב 2
מתוך
7
שוטפים היטב את התפוז אך לא מקלפים אותו. מסירים את שני קצות התפוז. חוצים את התפוז לאורכו ומסלקים את החלק המרכזי, הלבן (למנוע מרירות). חותכים כל חצי תפוז למשולשים בינוניים ומסלקים גרעינים.
שלב 3
מתוך
7
שמים הכל במעבד מזון ומפעילים לדקה, או עד שהתפוז וקליפתו נקצצים לגמרי ומתקבלת מחית אחידה.
שלב 4
מתוך
7
במערבל מקציפים את השמן קנולה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף. מוסיפים את תמצית הוניל ומחית התפוז. לבסוף מוסיפים לסירוגין את הקמח המלא, אבקת האפייה ומיץ התפוזים.
שלב 5
מתוך
7
מערבלים ביחד עד שנוצרת תערובת אחידה. בסוף מוסיפים את האגוזים והצימוקים.
שלב 6
מתוך
7
את הבלילה שמים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור בחום 180 למשך כ-40-50 דקות, או עד שגפרור יוצא יבש.
שלב 7
מתוך
7
מצננים את העוגה בתבנית כ-20 דקות. אפשר לפזר על העוגה אבקת סוכר.
*ניתן להמיר את קמח הכוסמין המלא בקמח חיטה מלא. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0