המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר כ-8 דקות, עד לקבלת תערובת אוורירית לבנה.
מוסיפים את השמן, הפודינג ומיץ התפוזים, ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקוקוס והקמח המנופה, ומקפלים בעדינות.
מעבירים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות, ומכניסים לתנור ל-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
כשהעוגה מתקררת מעט, אפשר לפזר מעליה אבקת סוכר לקישוט. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4