המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה בוחשים יחד את קוקוס, סוכר, קמח ואבקת אפייה.
מוסיפים פנימה שמן, 1.5 כוסות מיץ תפוזים וביצים ומערבבים היטב עד למיזוג החומרים - תערובת העוגה דלילה יחסית - לא לדאוג.
מערבבים את ההפתעות עם כף קמח ומוסיפים אותן בבחישה לתערובת העוגה (ערבוב עם קמח ימנע מהתוספות לשקוע בעוגה).
יוצקים את התערובת לתבנית עגולה (תבנית בבקה, תבנית 26) משומנת ואופים בחום 175 מעלות כ-40 דקות.
בזמן שהעוגה בתנור, מכינים את הסירופ: מבשלים 1 כוס מיץ תפוזים עם סירופ מייפל עד רתיחה עדינה. מניחים בצד.
כשהעוגה מוכנה והסירופ פושר, יוצקים מעליה את הסירופ ונותנים לעוגה להצטנן מעט לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
ר ציתי לדעת מה היה זה הפתעות שכתוב במתכון תעודת מטפל תודה
היי זהבה, הכוונה היא לשוקולד מריר וגם שוקולד צ'יפס לבן, קליפות הדרים מסוכרות. חג שמח
הצג מתכונים נוספים
הערות 1