המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והסולת.
מפזרים חצי מהכמות בתבנית חסינת אש משומנת, עורכים מעל את התפוחים ומכסים ביתר תערובת הקמח.
ממיסים את החמאה עם סוכר הוניל על אש נמוכה או במיקוגל ומטפטפים על העוגה ויוצרים גומות קטנות לספיגת החמאה בכל העוגה.
אופים בחום של 180 מעלות כ-50 דקות עד להזהבה, מגישים חם או קר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0