לוקחים את האורז ומשרים אותו במים פושרים למשך שעתיים, יש אפשרות להחליף את המים מדי פעם ("לכבס" את האורז).
שלב 2
0 דקות
את הבצלים והשום חותכים לחתיכות גדולות, ומכניסים לתוך תבנית פיירקס, משמנים מעט את התבנית בשמן זית.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 4
40 דקות
לוקחים את המשרה/תערובת ומצפים את העוף מעל ומתחת לעור, ומניחים מעל את הבצלים והשום ומכסים ברדיד אלומיניום. מכניסים לתנור ל-40 דקות.
שלב 5
0 דקות
לאחר מכן, מוצאים את התבנית מהתנור ומוצאים את העוף מהתבנית, מכניסים את האורז (ללא המים) ומערבבים עם התערובת/מיץ שנשאר בתבנית, ומכסים במים עד גובה האורז. מעל זה מניחים את העוף ומכניסים שוב לתנור לעוד שעה וחצי, עד שהאורז מוכן.
שלב 6
0 דקות
לקראת סוף האפייה, מוציאים את רדיד האלומיניום על מנת לקבל השחמה של העוף.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
לוקחים את האורז ומשרים אותו במים פושרים למשך שעתיים, יש אפשרות להחליף את המים מדי פעם ("לכבס" את האורז).
שלב 2
מתוך
6
את הבצלים והשום חותכים לחתיכות גדולות, ומכניסים לתוך תבנית פיירקס, משמנים מעט את התבנית בשמן זית.
שלב 3
מתוך
6
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 4
מתוך
6
לוקחים את המשרה/תערובת ומצפים את העוף מעל ומתחת לעור, ומניחים מעל את הבצלים והשום ומכסים ברדיד אלומיניום. מכניסים לתנור ל-40 דקות.
שלב 5
מתוך
6
לאחר מכן, מוצאים את התבנית מהתנור ומוצאים את העוף מהתבנית, מכניסים את האורז (ללא המים) ומערבבים עם התערובת/מיץ שנשאר בתבנית, ומכסים במים עד גובה האורז. מעל זה מניחים את העוף ומכניסים שוב לתנור לעוד שעה וחצי, עד שהאורז מוכן.
שלב 6
מתוך
6
לקראת סוף האפייה, מוציאים את רדיד האלומיניום על מנת לקבל השחמה של העוף.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0