המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשטוף את הזיתים במים, להרתיח אותם ולשפוך את המים.
לאחר ששפכנו את המים ושטפנו שוב במים קרים, אנחנו מסדרים בסיר את הזיתים, עגבניות, רסק, שום. מוסיפים 3 כוסות מים ומערבבים.
בקערה מניחים את התבלינים והשמן ומערבבים טוב. מסדרים את נתחי העוף ושופכים את התבלינים מעל.
מרתיחים את הסיר ולאחר ההרתחה מבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה.
מצמצמים את הרוטב למינימום ומתקנים תיבול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0