המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת טפלון עמוקה על להבה בינונית. שמים בתוכה את ממרח הקארי ומערבבים דקה.
יוצקים פנימה את חלב הקוקוס, הציר ועשב הלימון ומערבבים למיזוג המרכיבים. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה נוספת.
מנמיכים את הלהבה, מכניסים פנימה את העוף ומבשלים על סף רתיחה 12-10 דקות, או עד שהעוף עשוי היטב.
מוציאים את עשב הלימון ומשליכים. מוציאים את הבשר ושומרים אותו חם בצד. מערבבים פנימה את מיץ הליים, הסוכר ורוטב הדגים וממשיכים לבשל 5 דקות, או עד שהנוזל נעשה סמיך מעט.
מגישים את העוף עם ירקות ירוקים מאודים ואורז יסמין. יוצקים מעל המנה את רוטב הקוקוס ומפזרים את עלי הכוסברה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0