המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור ל-150 מעלות.
מערבבים את התבלינים עם השמן. מורחים את העוף בנדיבות.
פותחים את הפחית (רק פותחים, לא שופכים: הנוזל נשאר בפנים).מושיבים את העוף על הפחית ומעמידים על התבנית.
מכניסים את העוף לתנור ומורידים את הטמפרטורה ל-120 מעלות. צולים במשך כשעה. מדי פעם, מורחים את העוף במיצי הבישול שמתנקזים בתבנית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0