ממיסים את המרגרינה במחבת כבדה ומטגנים בה את חתיכות התאנים כשתי דקות. מוסיפים את רוטב המייפל, היין והמים ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
מסדרים בתבנית חסינת אש את חלקי העוף, כשהעור כלפי מעלה. מפזרים ביניהם את פרוסות תפוחי האדמה. יוצקים את רוטב התאנים על העוף.
שלב 3
0 דקות
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים בתנור בחום בינוני-גבוה (200 מעלות) במשך 60 דקות.
שלב 4
30 דקות
מסירים את רדיד האלומיניום, יוצקים בכף את הרוטב שהצטבר בתבנית על העוף ואופים עוד כ-30 דקות לא מכוסה, עד שהעוף משחים.
ניתן להמיר את התאנים הטריות בתאנים מיובשות באותה כמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
ממיסים את המרגרינה במחבת כבדה ומטגנים בה את חתיכות התאנים כשתי דקות. מוסיפים את רוטב המייפל, היין והמים ומערבבים.
שלב 2
מתוך
4
מסדרים בתבנית חסינת אש את חלקי העוף, כשהעור כלפי מעלה. מפזרים ביניהם את פרוסות תפוחי האדמה. יוצקים את רוטב התאנים על העוף.
שלב 3
מתוך
4
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים בתנור בחום בינוני-גבוה (200 מעלות) במשך 60 דקות.
שלב 4
מתוך
4
מסירים את רדיד האלומיניום, יוצקים בכף את הרוטב שהצטבר בתבנית על העוף ואופים עוד כ-30 דקות לא מכוסה, עד שהעוף משחים.
ניתן להמיר את התאנים הטריות בתאנים מיובשות באותה כמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0