המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערה עמוקה מערבבים את הצ'ילי המתוק, הדבש, הסויה והשום.
מוסיפים את חלקי העוף לקערה ומערבבים כך שכל חלקי העוף מצופים ברוטב.
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל לקערה.
שופכים את תוכן הקערה לתבנית אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
אחרי חצי שעה מוציאים מהתנור בזהירות והופכים את חלקי העוף, כדי שישחימו גם מצידם השני. מחזירים לתנור לעוד 30 דקות. מומלץ להוסיף לתנור, מיד לאחר הכנסת העוף, תבנית נוספת עם מים עד חצי גובה התבנית, כדי למנוע את התייבשות העוף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0