המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני.
חותכים את התפוחים לפלחים דקים. ואת הבצלים חותכים לטבעות בינוניות. חותכים את השום לפרוסות דקות.
מסדרים את העוף בתבנית, כך שהעור כלפי מעלה ומסדרים סביבו את התפוחים, הבצל והשום.
יוצקים את המיץ לתבנית כך שיכסה את העופות עד האמצע בערך, אפשר להוסיף גם חצי כוס מים.
מפזרים על הכל מלח ופלפל לפי הטעם, מקפידים לכסות את כל העור של העופות.
מכניסים לתנור חם ל-60-120 דקות, עד שהציפוי הופך שחום וקריספי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0