המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר רחב ועמוק מטגנים את הבצל עד להשחמה ומטגנים קלות את חתיכות העוף.
מסדרים את חתיכות העוף כך שיכסו את תחתית הסיר ומעל מסדרים את הארטישוק הירושלמי. פורסים את השום ומפזרים, מוסיפים את התבלינים.
מוסיפים 1/2 כוס מים או עד גובה העוף, מכסים ומרתיחים. לאחר ההרתחה מנמיחים לאש נמוכה - ללא הרמת המכסה- וממשיכים לבשל כ-40 דק'.
לאחר כ 40 דק' פותחים את הסיר לאידוי ולצמצום נוזלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0