המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטרוף את הביצה בקערה גדולה (שתאפשר לאחר מכן טבילת ירקות/ עוף בבלילה).
להוסיף את המים ואת הקמח ולקשקש, רצוי בעזרת צ'ופסטיקס (מקלות אכילה סיניים) ושהבלילה תישאר עם מעט גושים.
להשהות את הבלילה במקרר ל- 30 דקות לפחות (ניתן לשמור את הבלילה או את מה שנותר ממנה בקופסת פלסטיק אטומה למספר ימים, ולערבב שוב לאיחוד החומרים לפני כל שימוש, שהרי הנוזלים נפרדים מהקמח)
לחמם שמן עמוק. לטבול כל נתח עוף וירק בבלילה ולטגן למספר שניות. הפריטים המטוגנים אינם אמורים להשחים ואף לא להזהיב, רק קבל ציפוי לבן, מטוגן וקריספי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0