מתחילים עם תפוחי האדמה, חותכים ומבשלים בסיר עם מים חמים כ-20 דקות. מסננים.
שלב 2
5 דקות
מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה – מים רותחים, תבלין עוף, פפריקה, מלח, סודה לשתייה, מרק בצל, שמן זית וטריאקי.
שלב 3
60 דקות
מוסיפים את העוף ומשרים במקרר לשעה (לא חובה).
שלב 4
1 דקות
בתבנית לתנור שמים נייר אפייה, מוסיפים מלח גס בארבע קצוות ושמים עוד נייר אפייה מעל.
שופכים את תפוחי האדמה, מסדרים את העופות ומזלפים את המרינדה שיש בקערה אל תוך התבנית.
שלב 5
60 דקות
מברישים את כל הרכיבים בסילאן.
מסדרים את השום והרוזמרין, עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות טורבו לשעה.
שלב 6
90 דקות
מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד שעה וחצי.
לפני הגשה מסירים את הרדיד אלומיניום ומשחימים מעט.
שלב 1
מתוך
6
מתחילים עם תפוחי האדמה, חותכים ומבשלים בסיר עם מים חמים כ-20 דקות. מסננים.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה – מים רותחים, תבלין עוף, פפריקה, מלח, סודה לשתייה, מרק בצל, שמן זית וטריאקי.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את העוף ומשרים במקרר לשעה (לא חובה).
שלב 4
מתוך
6
בתבנית לתנור שמים נייר אפייה, מוסיפים מלח גס בארבע קצוות ושמים עוד נייר אפייה מעל.
שופכים את תפוחי האדמה, מסדרים את העופות ומזלפים את המרינדה שיש בקערה אל תוך התבנית.
שלב 5
מתוך
6
מברישים את כל הרכיבים בסילאן.
מסדרים את השום והרוזמרין, עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות טורבו לשעה.
שלב 6
מתוך
6
מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד שעה וחצי.
לפני הגשה מסירים את הרדיד אלומיניום ומשחימים מעט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0