המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את כל הרכיבים על משטח עבודה, ומחממים ווק או מחבת גדולה.
מכינים בסיר נפרד את הנודלס לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מערבבים את הירקות בקערה. מערבבים את הסויה בחומץ, סוכר ושמן שומשום.
כשהווק לוהט, יוצקים לתוכו שלוש כפות שמן, ומטגנים את רצועות העוף, אחרי חצי דקה מוסיפים את הירקות. מקפיצים עוד דקה או שתיים, על אש גבוהה ככל האפשר. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים עד שהן חמות.
יוצקים את רוטב הסויה עם הסוכר, החומץ ושמן השומשום. מוסיפים את רוטב הצ'ילי, אם אוהבים חריפות מתונה. ממשיכים להקפיץ עד שהרוטב מתאדה.
מעבירים לקעריות הגשה, ובוזקים מעט בוטנים קצוצים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0