המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכסים את העוף במים, ומבשלים את העוף עם כל התבלינים חוץ מהקארי למשך שעה. מפרידים את העוף מהעצמות שלו (את הנוזלים שומרים. נותנים לעוף להתקרר כדי שיהיה יותר נוח לעבוד איתו).
חותכים את כל הירקות לקוביות לא משנה מה הגודל (את התירס והזיתים יש להוסיף לאחר שמוסיפים את הנוזלים), מערבבים את העוף ואת הירקות ביחד עם תרכיז העגבניות, ומוסיפים את הנוזלים (כמות הנוזל תלוי כמה סמיך אתם רוצים את התבשיל נתון לשיקול דעתכם).
לאחר שהוספתם את הנוזלים, תוסיפו את התירס והזיתים, כשאת הזיתים חתכתם לחצי.
בחצי השעה האחרונה תוסיפו את הקארי לפי הטעם. בתיאבון! *לגרסה חריפה - המירו את הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0