המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב מטגנים בשמן את הבצל עד שזהוב, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את הכוסברה, העגבנייה, הרסק, התבלינים והמים.
מערבבים היטב, סוגרים מכסה ומבשלים כ-15 דקות.
מוסיפים את חתיכות העוף ומבשלים כ-50 דקות.
אפשר לגוון בקלות ולהחליף את הגזר בשעועית ירוקה, באפונה קפואה ו/או בגמבה פרוסה.
עוד גיוון - מניחים על העוף רבעי תפוחי אדמה עם מעט מלח גס וזרעי כמון שלמים, ונותנים להם להתבשל מהאדים של התבשיל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0