המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את תפוחי האדמה ואת הבטטה, מוסיפים רבעי עגבניות, רבעי בצלים ואת שיני השום ומסדרים בתבנית של התנור.
מערבבים את התבלינים עם השמן והמים ויוצקים על הירקות.
מערבבים היטב, ומעסים את העוף היטב בתבלינים.
מניחים את העוף מעל הירקות, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום גבוה במשך 60 דקות.
לאחר כשעה יש להוריד את נייר הכסף, להפוך את הירקות והעוף ולהמשיך לאפות עוד כ-30 דקות.
לקראת סוף הבישול מעבירים למצב של גריל להשחמה של הירקות והעוף.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0