המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים היטב ווק על אש גבוהה כמספר דקות, עד שהוא מתחיל לעשן.
משמנים קלות בשמן ומקפיצים את נתחי הסויה כ 4-5 דקות עד שהם משנים מעט את צבעם.
מעבירים לקערה ומנגבים את הווק.
מחממים שוב את הווק היטב ומוסיפים מעט שמן.
מקפיצים בצל ושום כ - 3 דקות. (ניתן להיעזר ב - 2 כפות מעץ ולערבב כל הזמן)
מוסיפים את הירקות לפי הסדר. גזר וסלרי -מקפיצים 2 דקות. פלפלים ופטריות – מקפיצים עוד 2 דקות. מוסיפים כרוב ומקפיצים עוד כ- 3 דקות ומתבלים.
מוסיפים את נתחי הסויה, האטריות, הנבטים והבצל הירוק, מערבבים, מקפיצים עוד דקה ומגישים. מקשטים בבוטנים קצוצים ופלחי לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0