בקערת המיקסר לשים שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, איסטנט פודינג וניל צרפתי ולהקציף עד לקבלת קצפת רכה. להוסיף את כף הסוכר והשמנת החמוצה להמשיך להקציף עד לקבלת קצפת אחידה לשמור במקרר.
שלב 2
0 דקות
לפרוס את המשמשים לפרוסות דקות ולפזר על הפאי שהתקרר בצורה יפה או איך שאוהבים.
שלב 3
0 דקות
למרוח מעל המשמשים חצי מכמות קרם הוניל ולשטח יפה, לפזר שוב משמשים בצורה מעגלית מסביב לפאי ליצירת טבעת.
שלב 4
0 דקות
להכניס את יתרת הקרם לשקית זילוף עם צנטר 10 (פייה) ולזלף פרחים בצורה מעגלית בתוך טבעת המשמשים,
שלב 5
0 דקות
לשים בקערית את ריבת המשמשים להוסיף 2 כפות מים רותחים לערבב ולהבריש בעדינות את המשמשים (שנמצאים על גבי העוגה ) בכך אנו יוצרים ברק ע"ג המשמשים.
שלב 6
0 דקות
לקרר במקרר לפחות 12 שעות (בזמן הזה כל הטעמים מתמזגים)
שלב 1
מתוך
6
בקערת המיקסר לשים שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, איסטנט פודינג וניל צרפתי ולהקציף עד לקבלת קצפת רכה. להוסיף את כף הסוכר והשמנת החמוצה להמשיך להקציף עד לקבלת קצפת אחידה לשמור במקרר.
שלב 2
מתוך
6
לפרוס את המשמשים לפרוסות דקות ולפזר על הפאי שהתקרר בצורה יפה או איך שאוהבים.
שלב 3
מתוך
6
למרוח מעל המשמשים חצי מכמות קרם הוניל ולשטח יפה, לפזר שוב משמשים בצורה מעגלית מסביב לפאי ליצירת טבעת.
שלב 4
מתוך
6
להכניס את יתרת הקרם לשקית זילוף עם צנטר 10 (פייה) ולזלף פרחים בצורה מעגלית בתוך טבעת המשמשים,
שלב 5
מתוך
6
לשים בקערית את ריבת המשמשים להוסיף 2 כפות מים רותחים לערבב ולהבריש בעדינות את המשמשים (שנמצאים על גבי העוגה ) בכך אנו יוצרים ברק ע"ג המשמשים.
שלב 6
מתוך
6
לקרר במקרר לפחות 12 שעות (בזמן הזה כל הטעמים מתמזגים)
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0