תוך כדי לישה במערבל, מכינים בצק מהחומרים לבצק ומניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את הדגים מהשרייה ומרחיקים את העור בעזרת סכין חדה.
שלב 4
0 דקות
חותכים את בשר הדגים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לקערה את הביצים, ¼ כוס יין, הקמח, השמנת, עלי הטימין, הג'ינג'ר, השום, המלח והפלפל, ובוחשים היטב.
שלב 6
5 דקות
מרדדים את הבצק לעלה גדול ודק ומעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ). חותכים את יתרת הבצק שמעבר לדפנות בעזרת המערוך.
שלב 7
45 דקות
מניחים על הבצק חתיכות גבינה, מעליהן שכבת עלי תרד חתוכים, ויוצקים את תערובת הדגים על התרד. אופים כ-45 דקות או עד שמוכן.
שלב 1
מתוך
7
משרים את הדגים ב-1 כוס יין למספר שעות.
שלב 2
מתוך
7
תוך כדי לישה במערבל, מכינים בצק מהחומרים לבצק ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
7
מוציאים את הדגים מהשרייה ומרחיקים את העור בעזרת סכין חדה.
שלב 4
מתוך
7
חותכים את בשר הדגים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים לקערה את הביצים, ¼ כוס יין, הקמח, השמנת, עלי הטימין, הג'ינג'ר, השום, המלח והפלפל, ובוחשים היטב.
שלב 6
מתוך
7
מרדדים את הבצק לעלה גדול ודק ומעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ). חותכים את יתרת הבצק שמעבר לדפנות בעזרת המערוך.
שלב 7
מתוך
7
מניחים על הבצק חתיכות גבינה, מעליהן שכבת עלי תרד חתוכים, ויוצקים את תערובת הדגים על התרד. אופים כ-45 דקות או עד שמוכן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0