קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים היטב. מועכים לפירה חלק יחד עם שלוש כפות שמן זית ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
מזהיבים את הבצל ברבע כוס שמן זית. מוסיפים בשר, גזר וסלרי ומטגנים אגב מעיכה וערבוב עד שהבשר הופך לפירורים שחומים.
שלב 3
0 דקות
יוצקים פנימה את מרק העוף, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין וללא מכסה עד שהמרק מתאדה ומה שנשאר בסיר הוא תערובת לחה של בשר וירקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל, מערבבים ומסירים מהאש.
שלב 5
0 דקות
משמנים תבנית פיירקס עגולה או מלבנית. משטחים בתחתיתה את תערובת הבשר ומעליה מורחים את הפירה. מזליפים מעט שמן זית ועושים בפירה ערוגות (בעדינות! רק שריטות) עם מזלג.
שלב 6
60 דקות
אופים בחום של 180 מעלות כ-60 דקות, עד שהפירה מזהיב היטב. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
6
קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים היטב. מועכים לפירה חלק יחד עם שלוש כפות שמן זית ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
6
מזהיבים את הבצל ברבע כוס שמן זית. מוסיפים בשר, גזר וסלרי ומטגנים אגב מעיכה וערבוב עד שהבשר הופך לפירורים שחומים.
שלב 3
מתוך
6
יוצקים פנימה את מרק העוף, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין וללא מכסה עד שהמרק מתאדה ומה שנשאר בסיר הוא תערובת לחה של בשר וירקות.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל, מערבבים ומסירים מהאש.
שלב 5
מתוך
6
משמנים תבנית פיירקס עגולה או מלבנית. משטחים בתחתיתה את תערובת הבשר ומעליה מורחים את הפירה. מזליפים מעט שמן זית ועושים בפירה ערוגות (בעדינות! רק שריטות) עם מזלג.
שלב 6
מתוך
6
אופים בחום של 180 מעלות כ-60 דקות, עד שהפירה מזהיב היטב. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0