בסיר קטן שמים את התפוחים, כוס סוכר, כפית קינמון ואת הצימוקים. אין צורך להפוך זאת לריבה רכה. טעים מאוד כאשר מרגישים בתפוחים הטריים. להוסיף בסוף אגוזים עפ"י הטעם.
שלב 3
0 דקות
הרכבת העוגה: מחלקים את הבצק לשני חלקים, לבסיס חלק גדול יותר (כשני שלישים), משטחים בתבנית עגולה 26 או מלבנית בינונית משומנת
שלב 4
0 דקות
מעל הבצק מפזרים מעט פירורי בסקוויטים או פירורי לחם (לספיגת הנוזלים העודפים של התפוחים).
שלב 5
0 דקות
מפזרים באופן שווה את תערובת התפוחים כולל האגוזים.
שלב 6
0 דקות
את הבצק הנותר, כשליש, מחלקים לרצועות: אפשר ליצור גלילים כמו נחשים ולסדר יפה בתבנית בשתי וערב, או לרדד את הבצק ולחתוך בעזרת גלגלת משוננת רצועות ארוכות ולסדר בשתי וערב. אפשר למרוח את הבצק בחלמון ואפשר להשאיר ללא ציפוי.
שלב 7
25 דקות
לאפות בחום גבוה של 180-200 מעלות עד להזהבה, כ-25 דקות בערך.
בסיר קטן שמים את התפוחים, כוס סוכר, כפית קינמון ואת הצימוקים. אין צורך להפוך זאת לריבה רכה. טעים מאוד כאשר מרגישים בתפוחים הטריים. להוסיף בסוף אגוזים עפ"י הטעם.
שלב 3
מתוך
8
הרכבת העוגה: מחלקים את הבצק לשני חלקים, לבסיס חלק גדול יותר (כשני שלישים), משטחים בתבנית עגולה 26 או מלבנית בינונית משומנת
שלב 4
מתוך
8
מעל הבצק מפזרים מעט פירורי בסקוויטים או פירורי לחם (לספיגת הנוזלים העודפים של התפוחים).
שלב 5
מתוך
8
מפזרים באופן שווה את תערובת התפוחים כולל האגוזים.
שלב 6
מתוך
8
את הבצק הנותר, כשליש, מחלקים לרצועות: אפשר ליצור גלילים כמו נחשים ולסדר יפה בתבנית בשתי וערב, או לרדד את הבצק ולחתוך בעזרת גלגלת משוננת רצועות ארוכות ולסדר בשתי וערב. אפשר למרוח את הבצק בחלמון ואפשר להשאיר ללא ציפוי.
שלב 7
מתוך
8
לאפות בחום גבוה של 180-200 מעלות עד להזהבה, כ-25 דקות בערך.
שלב 8
מתוך
8
מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0