המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה, ומטגנים את עלי המרווה והתרד כ-2 דק'. מוציאים, ושומרים בצד.
מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות, מסננים ומערבבים בשמן שבו טוגנו המרווה והתרד, ומחזירים לסיר. שומרים כ ½ כוס ממי הפסטה לדילול.
מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה עם גבינת המסקרפונה והשום, תוך טריפה מתמדת, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים על אש נמוכה, מוסיפים את עלי התרד והמרווה ואת הרוקפור.
מסירים מן האש (אם יש צורך מדללים את מי הפסטה), טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים כשהרוטב חמים עם אגוזי המלך מפוזרים מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0