מקציפים את החלבונים בקערת מיקסר במהירות גבוהה. כשהקצף הופך יציב לגמרי מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף כדקה.
שלב 2
5 דקות
מקפלים לתוך הקצף את שארית הסוכר והשוקולד המריר הגרוס עד שהם מתערבבים היטב (אפשר להשאיר מעט שוקולד בצד ולפזר מעל הפבלובה לפני הכניסה לתנור) .
שלב 3
1 דקות
מחממים את התנור לחום של 100 מעלות ומצפים תבנית בנייר פרגמנט.
שלב 4
5 דקות
יוצרים פבלובה עגולה בעזרת כף. מומלץ לצייר עיגול בקוטר 20-22 ס"מ קודם לכן על הנייר שאליו יוצקים את קצף החלמונים. יוצרים שולים בגובה של 4 ס"מ.
שלב 5
120 דקות
אופים בתנור שעתיים וחצי או עד שהמרנג מתייבש לגמרי.
שלב 6
10 דקות
מקציפים 1/2 1 מיכלי שמנת מתוקה עם החלב והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים למקרר לצינון עד השימוש.
שלב 7
10 דקות
להכנת הרוטב - מרתיחים 1/2 מיכל שמנת מתוקה, ובסיר קטן נוסף מחממים את הסוכר החום עד שמתחיל להיווצר קרמל בצדדים. מוסיפים את החמאה לסוכר ואת השמנת החמה ומבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה מעט וגושי הסוכר נעלמים.
שלב 8
5 דקות
להרכבה - ממלאים את סלסלת המרנג בשמנת המוקצפת ומסדרים מעל את הפקאנים והשוקולד.
שלב 9
2 דקות
יוצקים את הרוטב ומגישים.
שלב 1
מתוך
9
מקציפים את החלבונים בקערת מיקסר במהירות גבוהה. כשהקצף הופך יציב לגמרי מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף כדקה.
שלב 2
מתוך
9
מקפלים לתוך הקצף את שארית הסוכר והשוקולד המריר הגרוס עד שהם מתערבבים היטב (אפשר להשאיר מעט שוקולד בצד ולפזר מעל הפבלובה לפני הכניסה לתנור) .
שלב 3
מתוך
9
מחממים את התנור לחום של 100 מעלות ומצפים תבנית בנייר פרגמנט.
שלב 4
מתוך
9
יוצרים פבלובה עגולה בעזרת כף. מומלץ לצייר עיגול בקוטר 20-22 ס"מ קודם לכן על הנייר שאליו יוצקים את קצף החלמונים. יוצרים שולים בגובה של 4 ס"מ.
שלב 5
מתוך
9
אופים בתנור שעתיים וחצי או עד שהמרנג מתייבש לגמרי.
שלב 6
מתוך
9
מקציפים 1/2 1 מיכלי שמנת מתוקה עם החלב והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים למקרר לצינון עד השימוש.
שלב 7
מתוך
9
להכנת הרוטב - מרתיחים 1/2 מיכל שמנת מתוקה, ובסיר קטן נוסף מחממים את הסוכר החום עד שמתחיל להיווצר קרמל בצדדים. מוסיפים את החמאה לסוכר ואת השמנת החמה ומבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה מעט וגושי הסוכר נעלמים.
שלב 8
מתוך
9
להרכבה - ממלאים את סלסלת המרנג בשמנת המוקצפת ומסדרים מעל את הפקאנים והשוקולד.
שלב 9
מתוך
9
יוצקים את הרוטב ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
3
מ
מיטל
יש אפשרות להמיר את המתכון כך שיהיה פרווה?
מערכת בישולים
היי, אפשר להמיר את החלב בחלב סויה, את החמאה בנטורינה ואת השמנת המתוקה בשמנת מתוקה צמחית. חג שמח 🌹
מ
מוטי
באיזו טמפרטורה לאפות את המרנג?
מערכת בישולים
היי, כמו שמצוין בסעיף 3, על 100 מעלות 🌹
ס
סימה
כן. האם אפשר להכין את העוגה יום קודם?
מערכת בישולים
היי, בהחלט אפשר, אבל מומלץ להרכיב אותה לפני ההגשה. תשמרי הכל בנפרד ותרכיבי ביום ההגשה. חג שמח 🌸
הערות 3