להרתיח את הבשר 45 דק', לשפוך את המים ולתת לבשר להתקרר היטב לפני שפורסים. בשר מס' 5/6 לפרוס לפרוסות ברוחב אצבע. אם משתמשים בבשר מס' 4, לחתוך לקוביות כמו של גולש.
(לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 2
0 דקות
את הפולים לקלף, להוציא מהתרמיל ולשטוף. פולים קפואים לשטוף.
שלב 3
0 דקות
לחמם בסיר שמן ולשים את המלח, הפפריקה, הכמון והשום. לערבב.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את הבשר, לטגן מעט עם הרוטב ולהוסיף מים, עד כדי כיסוי הבשר. להוסיף פלפל ירוק חריף שלם, לכסות את הסיר ולבשל 30 דק'.
שלב 5
5 דקות
להוסיף את הפולים, להוסיף מים עד כיסוי הפול. כשהמים יתאדו לבדוק אם הפול והבשר רך - אם כן לפזר את הכוסברה ובישול של 5 דקות נוספות.
שלב 1
מתוך
5
להרתיח את הבשר 45 דק', לשפוך את המים ולתת לבשר להתקרר היטב לפני שפורסים. בשר מס' 5/6 לפרוס לפרוסות ברוחב אצבע. אם משתמשים בבשר מס' 4, לחתוך לקוביות כמו של גולש.
(לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 2
מתוך
5
את הפולים לקלף, להוציא מהתרמיל ולשטוף. פולים קפואים לשטוף.
שלב 3
מתוך
5
לחמם בסיר שמן ולשים את המלח, הפפריקה, הכמון והשום. לערבב.
שלב 4
מתוך
5
להוסיף את הבשר, לטגן מעט עם הרוטב ולהוסיף מים, עד כדי כיסוי הבשר. להוסיף פלפל ירוק חריף שלם, לכסות את הסיר ולבשל 30 דק'.
שלב 5
מתוך
5
להוסיף את הפולים, להוסיף מים עד כיסוי הפול. כשהמים יתאדו לבדוק אם הפול והבשר רך - אם כן לפזר את הכוסברה ובישול של 5 דקות נוספות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0