שמים בקערה קמחים, גבינה, מלח, פלפל, רבע כוס שמן זית ואת המים. מערבבים לבצק אחיד.
שלב 3
0 דקות
מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ומעבירים אליה את הבצק. משטחים בידיים לעובי של כשני ס"מ. אין צורך ליצור פוקצ'ה אחידה או בצורה של עיגול או ריבוע מדויקים. תגידו לאורחים שזה כפרי.
שלב 4
0 דקות
אם רוצים להעשיר עם תוספות: חותכים פרוסות דקות מהבצל, ואת הזוקיני פורסים לרצועות אורך דקיקות.
שלב 5
0 דקות
נועצים את פרוסות הבצל או הזוקיני בבצק (חשוב שלפחות חצי מהפרוסה תהייה נעוצה בבצק כי במהלך האפייה הבצק יתפח ו"יידחה" את הפרוסות הנעוצות בו).
שלב 6
0 דקות
יוצקים מעל את שמן הזית הנותר ואם רוצים מפזרים עוד מלח גס.
שלב 7
0 דקות
אופים כחצי שעה בתנור הלוהט, עד שהפוקצ'ה משחימה ופרוסות הירק נצרבות.
שלב 8
0 דקות
מגישים חם בליווי גבינות.
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור אפייה לחום מקסימלי (240-250 מעלות).
שלב 2
מתוך
8
שמים בקערה קמחים, גבינה, מלח, פלפל, רבע כוס שמן זית ואת המים. מערבבים לבצק אחיד.
שלב 3
מתוך
8
מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ומעבירים אליה את הבצק. משטחים בידיים לעובי של כשני ס"מ. אין צורך ליצור פוקצ'ה אחידה או בצורה של עיגול או ריבוע מדויקים. תגידו לאורחים שזה כפרי.
שלב 4
מתוך
8
אם רוצים להעשיר עם תוספות: חותכים פרוסות דקות מהבצל, ואת הזוקיני פורסים לרצועות אורך דקיקות.
שלב 5
מתוך
8
נועצים את פרוסות הבצל או הזוקיני בבצק (חשוב שלפחות חצי מהפרוסה תהייה נעוצה בבצק כי במהלך האפייה הבצק יתפח ו"יידחה" את הפרוסות הנעוצות בו).
שלב 6
מתוך
8
יוצקים מעל את שמן הזית הנותר ואם רוצים מפזרים עוד מלח גס.
שלב 7
מתוך
8
אופים כחצי שעה בתנור הלוהט, עד שהפוקצ'ה משחימה ופרוסות הירק נצרבות.
שלב 8
מתוך
8
מגישים חם בליווי גבינות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0