המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן עמוק לחום של טיגון.
מערבבים את הקמח עם כל התבלינים, ומפזרים בצלחת שטוחה.
שוטפים היטב את הדגים, ומייבשים במגבת נייר.
חורצים בכל דג חריצים אלכסוניים, 3 מכל צד.
טובלים את הדגים בקמח ומנערים מקמח עודף.
מטגנים את הדגים בשמן עמוק כ-5 דקות (אין להכניס למחבת יותר משני דגים בבת אחת, על מנת למנוע את התקררות השמן).
מניחים על נייר סופג למשך כדקה וחצי, ואז מגישים. רצוי עם תוספת חמה לצידו. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0