מוסיפים למחבת גדולה את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את השום ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
קוצצים את רגלי הפטריות הגדולות ומוסיפים אותן למחבת. מנקזים את נוזל הפטריות שבקופסה ומוסיפים גם את פרוסות הפטריות למחבת. מטגנים אותם ובמשך מספר דקות עד שהנוזלים התאיידו.
שלב 3
0 דקות
להוסיף את אגוזי המלך הקצוצים ,את הערמונים הקצוצים, אבקת המרק ולצקת את השמנת המתוקה.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את גבינת הפרמזן ולתבל באגוז מוסקט מלח ופלפל. לערבב היטב, עד שהנוזלים מצטמצמים ולא נותרים נוזלים.
שלב 5
0 דקות
עם מברשת למשוח בשכבת שמן דקה את כיפת הפטריות.
שלב 6
0 דקות
למלא את הפטריות במילית. לפזר מעט פירורי לחם מעל המילית.
שלב 7
15 דקות
להניח את הפטריות על תבנית המרופדת בנייר אפייה. להכניס את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה שלך כ- 180 מעלות ולאפות במשך כ-15 דקות.
שלב 1
מתוך
7
מוסיפים למחבת גדולה את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את השום ומערבבים.
שלב 2
מתוך
7
קוצצים את רגלי הפטריות הגדולות ומוסיפים אותן למחבת. מנקזים את נוזל הפטריות שבקופסה ומוסיפים גם את פרוסות הפטריות למחבת. מטגנים אותם ובמשך מספר דקות עד שהנוזלים התאיידו.
שלב 3
מתוך
7
להוסיף את אגוזי המלך הקצוצים ,את הערמונים הקצוצים, אבקת המרק ולצקת את השמנת המתוקה.
שלב 4
מתוך
7
להוסיף את גבינת הפרמזן ולתבל באגוז מוסקט מלח ופלפל. לערבב היטב, עד שהנוזלים מצטמצמים ולא נותרים נוזלים.
שלב 5
מתוך
7
עם מברשת למשוח בשכבת שמן דקה את כיפת הפטריות.
שלב 6
מתוך
7
למלא את הפטריות במילית. לפזר מעט פירורי לחם מעל המילית.
שלב 7
מתוך
7
להניח את הפטריות על תבנית המרופדת בנייר אפייה. להכניס את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה שלך כ- 180 מעלות ולאפות במשך כ-15 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0