מערבבים את הגבינה עם השמיר הקצוץ, וממלאים את הפטריות.
*ניתן להמיר את גבינת הפטה בגבינה צפתית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
טובלים בקמח, בביצים טרופות ולבסוף בפירורי לחם מעורבים בשומשום.
שלב 4
0 דקות
מטגנים בשמן חם עד לקבלת גוון זהוב.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מסירים את רגלי הפטריות.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים את הגבינה עם השמיר הקצוץ, וממלאים את הפטריות.
*ניתן להמיר את גבינת הפטה בגבינה צפתית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
4
טובלים בקמח, בביצים טרופות ולבסוף בפירורי לחם מעורבים בשומשום.
שלב 4
מתוך
4
מטגנים בשמן חם עד לקבלת גוון זהוב.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0