להוציא את רגלי הפיטריות, אפשר להוריד מעט משולי הפיטריה ולהרחיב את הפתח.
שלב 3
0 דקות
להניח אותן עם השקדים והפטרוזיליה במעבד מזון ולרסק לגרגירים קטנים (לא ממש מחית).
שלב 4
0 דקות
להוסיף לבצל ולטגן מעט, להוסיף אבקת מרק ולערבב. לצנן.
שלב 5
0 דקות
להכין את הרוטב: לטגן את הבצל והשום בחמאה ולהוסיף שמנת ואת כל תתבלינים. לצקת על הפיטריות.
שלב 6
15 דקות
אפשר להוסיף גבינה מגורדת ולאפות בתנור עד שמזהיב.
*ניתן להמיר את החלב במים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
לטגן בחמאה את הבצל הקצוץ.
שלב 2
מתוך
6
להוציא את רגלי הפיטריות, אפשר להוריד מעט משולי הפיטריה ולהרחיב את הפתח.
שלב 3
מתוך
6
להניח אותן עם השקדים והפטרוזיליה במעבד מזון ולרסק לגרגירים קטנים (לא ממש מחית).
שלב 4
מתוך
6
להוסיף לבצל ולטגן מעט, להוסיף אבקת מרק ולערבב. לצנן.
שלב 5
מתוך
6
להכין את הרוטב: לטגן את הבצל והשום בחמאה ולהוסיף שמנת ואת כל תתבלינים. לצקת על הפיטריות.
שלב 6
מתוך
6
אפשר להוסיף גבינה מגורדת ולאפות בתנור עד שמזהיב.
*ניתן להמיר את החלב במים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0