שמים בסיר את כל הנוזלים יחד עם הסוכר ואבקת הדאשי, מוסיפים את פטריות השיטאקה ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את שאר הפטריות ומבשלים עוד כ-5 דקות.
שלב 3
0 דקות
מבשלים את תפוח האדמה עד לריכוך, מסננים ומועכים. מוסיפים את החמאה ואת החלב בהדרגה לאחר שהרתחנו אותו. מתבלים במלח בלבד.
שלב 4
10 דקות
מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות, או מטגנים במחבת. אם צולים בתנור, מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומניחים בתבנית משומנת בשמן זית, כשהעור כלפי מעלה, כ-10 דקות, או עד שהדגים מוכנים.
שלב 5
3 דקות
אם צולים במחבת - מחממים מעט שמן זית, מתבלים את הדגים ומניחים כשהעור כלפי מעלה. הופכים ומניחים צלחת על הדגים, על מנת שלא יתקפלו, בערך 2-3 דקות מכל צד. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
שלב 6
0 דקות
לוקחים מעט פירה ומניחים במרכז הצלחת. יוצרים גומה ובתוכה יוצקים מעט רוטב עם פטריות. מניחים את הדגים כשפילה אחד עם העור כלפי מטה, ופילה שני עם העור כלפי מעלה. יוצקים מעט רוטב.
שלב 1
מתוך
6
שמים בסיר את כל הנוזלים יחד עם הסוכר ואבקת הדאשי, מוסיפים את פטריות השיטאקה ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את שאר הפטריות ומבשלים עוד כ-5 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מבשלים את תפוח האדמה עד לריכוך, מסננים ומועכים. מוסיפים את החמאה ואת החלב בהדרגה לאחר שהרתחנו אותו. מתבלים במלח בלבד.
שלב 4
מתוך
6
מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות, או מטגנים במחבת. אם צולים בתנור, מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומניחים בתבנית משומנת בשמן זית, כשהעור כלפי מעלה, כ-10 דקות, או עד שהדגים מוכנים.
שלב 5
מתוך
6
אם צולים במחבת - מחממים מעט שמן זית, מתבלים את הדגים ומניחים כשהעור כלפי מעלה. הופכים ומניחים צלחת על הדגים, על מנת שלא יתקפלו, בערך 2-3 דקות מכל צד. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
שלב 6
מתוך
6
לוקחים מעט פירה ומניחים במרכז הצלחת. יוצרים גומה ובתוכה יוצקים מעט רוטב עם פטריות. מניחים את הדגים כשפילה אחד עם העור כלפי מטה, ופילה שני עם העור כלפי מעלה. יוצקים מעט רוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0