יוצקים שלוש כפות שמן זית בסיר רחב, כך שתחתית הסיר תהיה משומנת. מניחים את פרוסות העגבניות בשכבה אחת על תחתית הסיר. מפזרים על שכבת העגבניות את רצועות הפלפל האדום. מפזרים מעל העגבניות והפלפל האדום את טבעות הפלפל החריף, וכן את פרוסות השום.
שלב 2
0 דקות
מעל הירקות מניחים את חתיכות פילה הדגים. מפזרים מעל את עלי הכוסברה הקצוצים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לקערה נפרדת חצי כוס שמן קנולה, כף גדושה של פפריקה, חצי כפית כורכום, כף מלח, ויוצקים חצי כוס מים. מערבבים היטב, עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הרוטב על הדגים. מניחים את הסיר על הכיריים ומביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לבינונית וממשיכים לבשל במשך כ- 20 דקות, עד שהדגים מוכנים.
שלב 5
0 דקות
מגישים לצד חלה טריה.
שלב 1
מתוך
5
יוצקים שלוש כפות שמן זית בסיר רחב, כך שתחתית הסיר תהיה משומנת. מניחים את פרוסות העגבניות בשכבה אחת על תחתית הסיר. מפזרים על שכבת העגבניות את רצועות הפלפל האדום. מפזרים מעל העגבניות והפלפל האדום את טבעות הפלפל החריף, וכן את פרוסות השום.
שלב 2
מתוך
5
מעל הירקות מניחים את חתיכות פילה הדגים. מפזרים מעל את עלי הכוסברה הקצוצים.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לקערה נפרדת חצי כוס שמן קנולה, כף גדושה של פפריקה, חצי כפית כורכום, כף מלח, ויוצקים חצי כוס מים. מערבבים היטב, עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים את הרוטב על הדגים. מניחים את הסיר על הכיריים ומביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לבינונית וממשיכים לבשל במשך כ- 20 דקות, עד שהדגים מוכנים.
שלב 5
מתוך
5
מגישים לצד חלה טריה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0