המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב לדגים, לטגן עם מעט שמן את הגמבה, גזר, פלפל חריף ושום. *ניתן להמיר את המושט בדג ניסכת הנילוס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לטגן חמש דקות ראשונות על אש גבוהה, ולאחר מכן להנמיך לאש נמוכה ולבשל חמש דקות נוספות.
להוסיף חצי כוס מים ולבשל כ-7 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים מעט.
מניחים את כל התבלינים בצלחת עמוקה עם רבע כוס שמן, טובלים את חתיכות הדג בתערובת משני הצדדים ומניחים על הירקות כשהעור כלפי מטה. ניתן להעלות חלק מהירקות מעל הדגים.
לערבב את תערובת התבלינים הנותרת עם חצי כוס מים ולשפוך בין חתיכות הדגים.
לשים לב שגובה המים לא יכסה את הדגים, הם אמורים להישאר חשופים. הגובה הנדרש הוא עד הדגים עצמם, להוסיף או להוריד מים בהתאם.
לפזר מעל את הכוסברה, כך שתכסה את כל התבשיל.
לחכות שהכוסברה תהיה רכה ומבושלת, כך נדע שהדגים מוכנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1