מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים את פרוסות הדג ומטגנים 2-3 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות. מתבלים במלח ופלפל מוציאים מהמחבת ומניחים במקום חם.
שלב 3
0 דקות
מכינים רוטב: נפטרים משאריות השמן שבמחבת ויוצקים לתוכה את היין. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-2 דקות, או עד שרוב היין מתאדה. מוסיפים את האפונה והשמנת ומביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מבשלים על להבה בינונית 5 דקות.
שלב 5
0 דקות
טוחנים את הרוטב: מעבירים את האפונה והנוזלים למעבד מזון ומעבדים כדקה. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב לסיר קטן, דרך מסננת בעלת חורים בינוניים. מחממים קצת ומגישים יחד עם הסלמון.
שלב 1
מתוך
5
חותכים את הדג לפרוסות אלכסוניות ברוחב 1 ס"מ.
שלב 2
מתוך
5
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים את פרוסות הדג ומטגנים 2-3 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות. מתבלים במלח ופלפל מוציאים מהמחבת ומניחים במקום חם.
שלב 3
מתוך
5
מכינים רוטב: נפטרים משאריות השמן שבמחבת ויוצקים לתוכה את היין. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-2 דקות, או עד שרוב היין מתאדה. מוסיפים את האפונה והשמנת ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
5
מבשלים על להבה בינונית 5 דקות.
שלב 5
מתוך
5
טוחנים את הרוטב: מעבירים את האפונה והנוזלים למעבד מזון ומעבדים כדקה. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב לסיר קטן, דרך מסננת בעלת חורים בינוניים. מחממים קצת ומגישים יחד עם הסלמון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0