מחממים שתי כפות שמן זית במחבת ומטגנים בהן את הבצל עד שהוא שקוף (לא להזהיב).
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, תוך בחישה 10 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים.
שלב 3
0 דקות
מנמיכים להבה, מוסיפים את השמנת ומבשלים אגב ערבוב שתי דקות. מסירים מהאש.
שלב 4
0 דקות
מברישים את נתחי הסלמון מכל הצדדים בשמן הנותר. מחממים מחבת טפלון ללא שמן על אש בינונית במשך דקה. מטגנים את נתחי הסלמון המשומנים עם צד העור כלפי מטה שתי דקות. ממליחים והופכים. מטגנים עוד שתי דקות.
שלב 5
0 דקות
מעבירים לכלי פיירקס ואופים 5 דקות עד שצבע הסלמון הופך לחלבי (בודקים בסכין חדה שזה הצבע גם בתוך הנתחים).
שלב 6
0 דקות
יוצקים כמה כפות מהרוטב החם לצלחת מרק שטוחה (לא קערית עמוקה). מניחים מעל נתח סלמון (עור כלפי מטה) ומפזרים מעל בזיליקום בשפע. מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
6
מחממים שתי כפות שמן זית במחבת ומטגנים בהן את הבצל עד שהוא שקוף (לא להזהיב).
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, תוך בחישה 10 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים.
שלב 3
מתוך
6
מנמיכים להבה, מוסיפים את השמנת ומבשלים אגב ערבוב שתי דקות. מסירים מהאש.
שלב 4
מתוך
6
מברישים את נתחי הסלמון מכל הצדדים בשמן הנותר. מחממים מחבת טפלון ללא שמן על אש בינונית במשך דקה. מטגנים את נתחי הסלמון המשומנים עם צד העור כלפי מטה שתי דקות. ממליחים והופכים. מטגנים עוד שתי דקות.
שלב 5
מתוך
6
מעבירים לכלי פיירקס ואופים 5 דקות עד שצבע הסלמון הופך לחלבי (בודקים בסכין חדה שזה הצבע גם בתוך הנתחים).
שלב 6
מתוך
6
יוצקים כמה כפות מהרוטב החם לצלחת מרק שטוחה (לא קערית עמוקה). מניחים מעל נתח סלמון (עור כלפי מטה) ומפזרים מעל בזיליקום בשפע. מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0