מכינים את הבצק ומתפיחים: מערבלים קמח ומלח במיקסר עם וו לישה. יוצקים שמן ומים תוך כדי לישה ולשים 10 דק' עד לקבלת בצק חלק.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את הבצק לקערה ומצפים אותו בשמן זית. מכסים ומתפיחים שעתיים עד להכפלת הנפח.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור לחום המקסימלי כ-40 דק' מראש. מניחים אבן שמוט או תבנית הפוכה בתחתית התנור.
שלב 4
0 דקות
מכינים רוטב: מערבבים את כל החומרים לרוטב.
שלב 5
0 דקות
מעצבים ואופים: חוצים את הבצק ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בעובי 1/2 ס"מ וקוטר 30 ס"מ. מעבירים את הבצק לרשת פיצה ומסירים את השוליים המיותרים. מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות (כ-2 כפיות בלבד).
שלב 6
5 דקות
אופים על האבן או התבנית 7-5 דקות עד שהבצק מזהיב מעט.
שלב 7
5 דקות
מוציאים מהתנור ומורחים שוב מעט רוטב. מפזרים תוספות וגבינה ואופים עוד 7-5 דקות עד שהגבינה מבעבעת. מגישים מייד.
שלב 1
מתוך
7
מכינים את הבצק ומתפיחים: מערבלים קמח ומלח במיקסר עם וו לישה. יוצקים שמן ומים תוך כדי לישה ולשים 10 דק' עד לקבלת בצק חלק.
שלב 2
מתוך
7
מעבירים את הבצק לקערה ומצפים אותו בשמן זית. מכסים ומתפיחים שעתיים עד להכפלת הנפח.
שלב 3
מתוך
7
מחממים תנור לחום המקסימלי כ-40 דק' מראש. מניחים אבן שמוט או תבנית הפוכה בתחתית התנור.
שלב 4
מתוך
7
מכינים רוטב: מערבבים את כל החומרים לרוטב.
שלב 5
מתוך
7
מעצבים ואופים: חוצים את הבצק ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בעובי 1/2 ס"מ וקוטר 30 ס"מ. מעבירים את הבצק לרשת פיצה ומסירים את השוליים המיותרים. מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות (כ-2 כפיות בלבד).
שלב 6
מתוך
7
אופים על האבן או התבנית 7-5 דקות עד שהבצק מזהיב מעט.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים מהתנור ומורחים שוב מעט רוטב. מפזרים תוספות וגבינה ואופים עוד 7-5 דקות עד שהגבינה מבעבעת. מגישים מייד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0