המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים ומסננים את גרגירי החומוס ומכניסים למעבד מזון, עם השום, הבצל והתבלינים (אם יש לכם מטחנת בשר, אז עדיף להשתמש בה ואפשר לוותר על כל הלחם או על חלקו). מעבדים עד לקבלת מרקם משחתי גס ולח. אם צריך מוסיפים קצת מים.
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים, ומערבבים היטב.
כדאי לטעום את התערובת. אל תיבהלו, הטעם צריך להיות עז יותר מהתוצאה הסופית.
מכסים, ומניחים בצד (הכי טוב במקרר) לחצי שעה עד שעה.
מחממים שמן עמוק (צריך להיות חם אבל לא רותח).
מוסיפים את הסודה לשתייה לתערובת הקרה, ומערבבים היטב.
צרים כ-25 כדורים, ומטגנים עד לקבלת צבע של פלאפל.
בכל מקרה התחילו מטיגון של קציצה אחת, טגנו, תטעמו ותקנו את התערובת לפי צורך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0