המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים במחבת עם כף שמן בצל, כרוב, פטריות וכרובית כעשר דקות, עד שהתערובת מתחילה להתרכך.
מוסיפים את כל התבלינים, קצת מכל אחד+ קוביית התיבול. מוסיפים חזה עוף לאידוי קל.
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה לאידוי נוסף של שתי דקות.
מכבים ומשאירים במחבת להתקרר מעט.
בסיר עמוק שמתאים לגובה הפלפל והגודל שלו, שמים כף שמן, קופסת עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות. מטגנים קלות.
מוסיפים קצת שום כתוש, 2 כוסות מים רותחים וכף סוכר, ומבשלים כעשר דקות. מוסיפים קצת מלח ופלפל שחור.
חותכים את ראש הגמבה וטיפה מהתחתית כדי שתוכל לעמוד, מנקים את הפנים, ממלאים במילוי ומניחים בסיר.
מבשלים כ-90 דקות ותוך כדי בכל פעם שהמים מתאדים, מוסיפים עוד קצת מים לכיסוי עד גובה הראש של הגמבה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0