המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים בקערה את הבשר, האורז השטוף, רבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית תבלין לקציצות, רבע כוס שמן וחצי כוס מים ולערבב היטב עד קבלת עיסה קלילה.
למלא את הפלפלים עד 3/4 מהגובה שלהם ולסגור אותם עם פרוסת עגבניה.
לטגן בסיר רחב את הבצל עד שהוא הופך לשקוף.
להוסיף כוס מים ואת כל התבלינים כולל רסק העגבניות, לערבב ולהניח את הפלפלים בשכיבה. לא לפחד גם אם יכנסו מים פנימה, זה בסדר גמור. לכסות את הפלפלים במים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה ולבשל על אש בינונית 60 דקות.
אם רוצים לאפות בתנור, אפשר להוסיף שתי כוסות מים, לכסות היטב בנייר כסף ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות ל- 45 דקות.
להוריד את נייר הכסף ולהשאיר 10 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0