המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים את הטחון מן הצומח כ-20 דקות.
בינתיים מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל כ-6 דקות עד שהוא מזהיב והופך שקוף. מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות עוד דקה או שתיים.
מוסיפים את הגזר, לאחריו את העגבניות ומבשלים על אש קטנה כ- 10 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות וכוס וחצי מים, וממשיכים לבשל על אש בינונית. מוסיפים תיבול: פפריקה, מלח, פלפל, צ'ילי גרוס וטיפה סוכר אם צריך.
מכינים את הפלפלים: מערבבים את כל חומרי המילוי לקבלת עיסה אחידה. ממלאים את הפלפלים בעיסה ומסדרים בצפיפות בסיר מתאים בתוך הרוטב. אם יש צורך מוסיפים מים עד שהם מגיעים לגובה שלושת רבעי הפלפלים.
מבשלים על אש נמוכה כ-50 דקות. אם מפלס הנוזלים יורד משמעותית, אפשר להוסיף מעט מים תוך כדי בישול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1