בקערה רחבה מערבבים יחד במטרפה את הביצה, החלב והשמן.
מוסיפים את תכולת תערובת הפנקייק ומערבבים יחד במטרפה ידנית עד לקבלת בלילה סמיכה.
שלב 2
12 דקות
מניחים את הבלילה בצד למשך 10 דקות למנוחה.
לקראת תום המנוחה, מחממים מחבת נון סטיק רחבה מעל אש הכיריים.
שמים במחבת את החמאה.
שלב 3
9 דקות
כאשר המחבת חמה יוצקים בעזרת כף מטבח 4 עיגולים קטנים מתערובת הפנקייק הסמיכה.
כעבור דקות בודדות, יווצרו הרבה בועות בעיגולי הפנקייקים,
הופכים בעזרת מרית סיליקון את הפנקייקים ומטגנים אותם למשך דקה נוספת. מסירים מהאש.
שלב 4
1 דקות
חוזרים על הפעולה עם שאר תערובת הפנקייקים.
שלב 5
2 דקות
את ערימת הפנקייקים ניתן לקשט בכל דרך שאוהבים:
סירופ מייפל או סירופ שוקולד, פירות יער או שוקולדים, וופלים או פירות טריים.
מגישים חם למרכז השולחן.
שלב 1
מתוך
5
בקערה רחבה מערבבים יחד במטרפה את הביצה, החלב והשמן.
מוסיפים את תכולת תערובת הפנקייק ומערבבים יחד במטרפה ידנית עד לקבלת בלילה סמיכה.
שלב 2
מתוך
5
מניחים את הבלילה בצד למשך 10 דקות למנוחה.
לקראת תום המנוחה, מחממים מחבת נון סטיק רחבה מעל אש הכיריים.
שמים במחבת את החמאה.
שלב 3
מתוך
5
כאשר המחבת חמה יוצקים בעזרת כף מטבח 4 עיגולים קטנים מתערובת הפנקייק הסמיכה.
כעבור דקות בודדות, יווצרו הרבה בועות בעיגולי הפנקייקים,
הופכים בעזרת מרית סיליקון את הפנקייקים ומטגנים אותם למשך דקה נוספת. מסירים מהאש.
שלב 4
מתוך
5
חוזרים על הפעולה עם שאר תערובת הפנקייקים.
שלב 5
מתוך
5
את ערימת הפנקייקים ניתן לקשט בכל דרך שאוהבים:
סירופ מייפל או סירופ שוקולד, פירות יער או שוקולדים, וופלים או פירות טריים.
מגישים חם למרכז השולחן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0