מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מוסיפים את הקמח ומטגנים תוך ערבוב כדקה. מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב תמידי, עד שהנוזל מסמיך ונוצר רוטב לבן (בשמל). מתבלים במלח ובמעט פלפל לבן.
שלב 4
20 דקות
מוסיפים את הפסטה לסיר ומחממים תוך בחישה. מעבירים לתבנית וזורים את הגבינה, אפשר עגולה בקוטר 24 ס"מ, ואופים 15-20 דקות, או עד שפני המאפה מזהיבים.
ניתן להמיר את גבינת המוצרלה בגבינה צהובה. ניתן להמיר כוס חלב אחת בשמנת מתוקה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה, 190 מעלות.
שלב 2
מתוך
4
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
4
ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מוסיפים את הקמח ומטגנים תוך ערבוב כדקה. מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב תמידי, עד שהנוזל מסמיך ונוצר רוטב לבן (בשמל). מתבלים במלח ובמעט פלפל לבן.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את הפסטה לסיר ומחממים תוך בחישה. מעבירים לתבנית וזורים את הגבינה, אפשר עגולה בקוטר 24 ס"מ, ואופים 15-20 דקות, או עד שפני המאפה מזהיבים.
ניתן להמיר את גבינת המוצרלה בגבינה צהובה. ניתן להמיר כוס חלב אחת בשמנת מתוקה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0