המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את השום ואת עשבי התיבול במעבד מזון וקוצצים גס.
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את העשבים הקצוצים ומטגנים דקה. מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת היין ומבשלים על להבה נמוכה כעשר דקות.
בינתיים מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל גבי האריזה. מסננים ממים.
מוסיפים את הרוטב שבמחבת לפסטה המבושלת ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0