יוצקים את השמן לסיר רחב ומחממים. מכניסים פנימה חצי מהשום והפטרוזיליה ומטגנים כדקה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את קוביות הדג ומטגנים מכל הצדדים עד שהכל מלבין ואפילו מתחיל להזהיב.
שלב 3
0 דקות
מוציאים בכף מחוררת את קוביות הדג לקערה. מוסיפים לשמן שבסיר את הבצל הקצוץ ומזהיבים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את יתרת השום ואת שורש הפטרוזיליה ומערבבים. יוצקים פנימה יין לבן ומערבבים. מבשלים כך דקה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומחזירים לסיר את קוביות הדג (יחד עם הנוזלים שהן הפרישו). ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הפפריקה. מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין עשרים דקות.
שלב 6
0 דקות
בינתיים, מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עד לדרגת אלדנטה. מסננים ומעבירים את הפסטה המבושלת לסיר עם הרוטב.
שלב 7
0 דקות
מערבבים בעדינות אך היטב, מבשלים יחד דקה ומגישים עם מה שנשאר מהפטרוזיליה.
שלב 1
מתוך
7
יוצקים את השמן לסיר רחב ומחממים. מכניסים פנימה חצי מהשום והפטרוזיליה ומטגנים כדקה.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את קוביות הדג ומטגנים מכל הצדדים עד שהכל מלבין ואפילו מתחיל להזהיב.
שלב 3
מתוך
7
מוציאים בכף מחוררת את קוביות הדג לקערה. מוסיפים לשמן שבסיר את הבצל הקצוץ ומזהיבים.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את יתרת השום ואת שורש הפטרוזיליה ומערבבים. יוצקים פנימה יין לבן ומערבבים. מבשלים כך דקה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומחזירים לסיר את קוביות הדג (יחד עם הנוזלים שהן הפרישו). ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הפפריקה. מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין עשרים דקות.
שלב 6
מתוך
7
בינתיים, מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עד לדרגת אלדנטה. מסננים ומעבירים את הפסטה המבושלת לסיר עם הרוטב.
שלב 7
מתוך
7
מערבבים בעדינות אך היטב, מבשלים יחד דקה ומגישים עם מה שנשאר מהפטרוזיליה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0