המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים בערך 2-3 כפיות מלח, זה חשוב מאוד כדי שהפסטה תוכל לקבל בצורה טובה את הרוטב.
ברגע שהמים מבעבעים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הכתוב על השקית.
במחבת נפרדת מביאים לרתיחה שמן זית ומוסיפים את האנשובי. מערבבים את האנשובי עד שהוא נמס בתוך שמן הזית ומוסיפים את השום.
אחרי חצי דקה בישול מוסיפים צנצנת של רוטב עגבניות מוכן של פרפקטו, כדי לא לפספס אף טיפה שמים מי בישול בצנצנת ומסיימים אותה. מוסיפים את הזיתי קלמטה החצויים יחד עם הצ׳ילי הגרוס ומביאים את הרוטב לרתיחה.
מסננים את הפסטה ברגע שמוכנים ומוסיפים לרוטב ביחד עם פטרוזיליה.
מגישים ומניחים מעל קרעי מוצרלה פרסקה וחופן פטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1