מבשלים את הבטטה במים. אם רוצים רוטב בטטה אחיד יש לבשל, עד שהבטטות נהיות רכות מאוד (כמו לפירה). אם רוצים קוביות בטטה ברוטב שמנת יש לבשל את הבטטות חצי בישול, כדי שניתן יהיה לחתוך אותן לקוביות מעט קשות יותר.
שלב 2
0 דקות
בסיר נפרד מטגנים קלות את הבצל בשמן זית, עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום הכתוש ו-2 ענפי רוזמרין (רק העלים ללא הגבעול) לטיגון קצר של מספר שניות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הבטטות ואת מיכל השמנת ומבשלים כדקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים.
שלב 4
0 דקות
מבשלים חבילת פסטה אסם על פי ההוראות שעל האריזה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הרוטב לפסטה ובתאבון.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הבטטה במים. אם רוצים רוטב בטטה אחיד יש לבשל, עד שהבטטות נהיות רכות מאוד (כמו לפירה). אם רוצים קוביות בטטה ברוטב שמנת יש לבשל את הבטטות חצי בישול, כדי שניתן יהיה לחתוך אותן לקוביות מעט קשות יותר.
שלב 2
מתוך
5
בסיר נפרד מטגנים קלות את הבצל בשמן זית, עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום הכתוש ו-2 ענפי רוזמרין (רק העלים ללא הגבעול) לטיגון קצר של מספר שניות.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הבטטות ואת מיכל השמנת ומבשלים כדקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים.
שלב 4
מתוך
5
מבשלים חבילת פסטה אסם על פי ההוראות שעל האריזה.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את הרוטב לפסטה ובתאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0