המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הפסטה בשמן זית, מלח ופלפל ומניחים בצד.
הכנת הרוטב: שמים במחבת מעט חמאה, ומקפיצים את הפטריות בערך 8 דקות.
מוסיפים לפטריות את השמנת והחלב, ומביאים כמעט לרתיחה.
מתבלים ומוסיפים חצי חבילה גבינת פרמזן.
מביאים לידי רתיחה קלה, ומכניסים את הפסטה לרוטב תוך כדי ערבוב.
מגישים עם גבינת פרמזן למעלה. בתיאבון!
ניתן להמיר את אבקת התיבול מרק פטריות באבקת תיבול מרק עוף. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0