המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. שומרים רבע כוס ממי הבישול בצד.
בתבנית של תנור עם נייר אפייה שמים את כל העגבניות ומעל ענפי אורגנו, מתבלים במעט שמן זית ומלח לפי הטעם ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות טורבו למשך 10-15 דקות.
מטגנים בסיר שום עם שמן זית ומוסיפים את העגבניות הישר מהתנור.
מוסיפים חמאה בהדרגה וטוחנים עם בלנדר מוט/ בבלנדר רגיל.
טועמים ואם צריך מוסיפים מלח. מוסיפים את רבע כוס מי הבישול ומערבבים. מוסיפים את הפסטה שבישלנו בסיר עם מלח ומערבבים היטב.
מעבירים לצלחת ומפזרים (אם אוהבים) צ'ילי גרוס, פרמזן ובזיליקום טרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0